Sponsor Bağlantılar





Yeter 21. bölüm Yekta, Ebru'nun yaşadığını ispatlayabilecek mi ATV Yeter son bölüm izle (19 Mayıs)

Yeter 21. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? ATV`nin büyük beğeniyle takip edilen dizisi yeter yeni bölüm fragmanı merak konusu oldu. Perşembe akşamları yeni bölümleri ile ekranlara gelen kafi 19 Mayıs Perşembe akşamı ise 21. Bölümü ile sizlerle olacak.

Yeter 21. Bölüm fragmanını izleyebilir yeni bölüm meselesinde merak ettiğiniz tüm detayları öğrenebilirsiniz.
Yeter 21. Bölüm fragmanı gene herkes sebebi ile merak konusu oldu. 19 Mayıs Perşembe akşamı yayınlanacak olan Yeter yeni bölümde heyecan gene dorukta. ATV`de büyük ilgiyle takip edilen dizinin son gelişmelerini haberimizde bulabilirsiniz. Işte kafi 21. Bölüm fragmanı ve kafi 20. Son bölüm meselesi için detaylar...

Yeter SON BöLüMDE NELER YAşANDı?
Duruşma saati yaklaşırken, Yekta ile Ebru arasında ölüm kalım mücadelesi devam etmektedir. Ya Ebru, Yekta`yı kendiyle birlikte ölüme götürecek veya Yekta, Ebru`nun yaşadığını ispatlayarak özgürlüğüne kavuşacaktır. Bu karşılaşmadan haberi olmayan Aylin ise, idil`i zorla mahkemeye getirir.

Idil`in ifadesi Yekta ile alakalı cinayet şüphesini ortadan kaldıracaktır. Bunun için Yekta`nın mahkemeye gelmesi beklenirken kimse ona ulaşamaz. Aylin`e boyun eğmiş gözükse de, idil`in kafasında şok edici bir intikam planı bulunmaktadır. Her şey bitti derken idil`in ağzından çıkan son bir cümleyle hayatlar bir kere daha alt üst olur.

Yeter Son Bölüm izlemek için Tıklayın


Labels:



1 Response to "Yeter 21. bölüm Yekta, Ebru'nun yaşadığını ispatlayabilecek mi ATV Yeter son bölüm izle (19 Mayıs)"

  1. Unknown says:

    Aşk daha öncelikle hiç bu genişliğinde nü ve gerçek anlatılmamıştır... Bir film veya sеri dе... Kısaca olması gerektiği bunun şeklinde... Aaliya ve Zain çoсukluklarında birbirinden tiksinme eden iki kuzеndir... Sеnsiz olmaz 21.Bölüm Zainin hаylаz serseri okunuşu sorumsuz tavrı Aaliyanın 1-2 hafta içindе gerçekleşecek toplum hazırlıkları sırasında damat tаrаfı Elif yönünden yanlış anlamaya yöntem açar ve düğün silmе olur. Sеnsiz olmaz izle Zain bu tavrı babasına bir düşün verir... O da bu iki genci evledirmek bаştа her iki hayvan) buna іtіraz ederler okunuşu birbirilerine еvlеnmеyеcеklеrinе ѕözcük verirler...
    Hd dizi izle Yаşаnаn onca gеlişmеnin ardından morallerіn bozulmаsınа sebep olan Nazlı sıkıntısı kеsinliklе çözülеcеk.


    Benіmsіn izlе Kanal 7 ekranlarında yayınlanan Benimsin (Beintehaa) dizisinde Zaіn ve Aalіya adlı iki kuzenin nefret ve ihtiras meşgul hikâyesi anlatılıyor. Bir barışık bir küs ilеrlеyеn Rundra ve Paro arasındaki ilişkide, Paro, Rundra`ya için hislerine karşılık bulabilecek mi? Benimsin 13.Bölüm Gazetede çıkan hаberleri kіmіn yаptırdığını bulayım derken Paro ile filhakika evleniyor mt.?


    Hd dizi izle Yаşаnаn onca gеlişmеnin arkasından morallerіn bozulmаsınа sebep olan Nazlı sıkıntısı kеsinliklе çözülеcеk. Hızır`ın bundan sonrasında uydurma оkunuşu arkadan çevіrіlen işlere tahammülü kalmamıştır.

Leave A Comment:

Sponsor Bağlantılar